Veel gestelde vragen

Moet ik mijn auto keuren als camper?

Keuren als camper is niet van toepassing. Om je auto als camper in te schrijven, moeten bedden, keuken en kasten vast gemonteerd zijn. Onze camper-in-a-box is gemakkelijk te verwijderen, waardoor jouw minicamper snel weer een "gewone" auto wordt.

Kan ik de camper-in-a-box uit mijn auto halen als ik hem niet gebruik?

Door ons modulaire concept is de camper-in-a-box heel eenvoudig uit elkaar te halen. De bodemplaat, keuken- en opbergmodule zijn draagbaar en gemakkelijk op te slaan.

Moet ik mijn auto aanpassen?

Je hoeft niets aan jouw auto aan te passen. Elke camper-in-a-box is aangepast aan het type auto waarin het wordt gebruikt. Dus; bodemplaat erin, modules en tafelblad plaatsen, matrassen erop en gaan!

Is het bed lang genoeg voor mij?

De lengte en breedte van het bed passen wij aan jouw type auto en jouw wensen aan. Het type auto begrenst de lengte en de breedte, maar binnen die grenzen kun je aangeven wat je wenst. De breedte varieert van 80 tot 120cm, de lengte van 175 tot 200cm.

Kunnen jullie de camper-in-a-box aanpassen aan mijn wensen?

Ja. We begrijpen dat iedereen anders is. Ons concept is zo opgezet dat we vrij eenvoudig wijzigingen kunnen aanbrengen. Kleine wijzigingen in de maten zijn zelfs standaard in de prijs inbegrepen. We bespreken graag met jou wat de mogelijkheden zijn.

Moet ik de achterzetels verwijderen?

Nee. Je kunt kiezen wat je doet: Zetels eruit is meer bagageruimte, zetels erin is ruimte voor passagiers. Als wij kort weggaan, laten we de stoelen erin. Gaan we wat langer, dan halen we ze eruit.

Is de camper-in-a-box een camper?

Ja en nee. Wij noemen ons concept een minicamper. Een camper is eigenlijk een huis op wielen. Als je dat zoekt zit je bij ons verkeerd. De camper-in-a-box is een manier om wat luxer te kamperen. Compact, droog, handig, met een goed bed. Maar het blijft kamperen. Dicht bij de natuur, lekker basic.

Mag ik zelf de kleur van de bekleding kiezen?

Jazeker. Als je aangeeft welke kleur je leuk vindt, gaan wij met onze stoffeerder kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben al blauwe, beige, bruine, grijze, gele, paarse, en zelfs regenboog sets gemaakt. Zo kun je de camper-in-a-box aanpassen aan de kleur van jouw auto.

Past de camper-in-a-box in alle auto's?

Mwa, eigenlijk wel. De grenzen liggen bij jouw fantasie en de binnenmaten van jouw auto. Wij leveren vooral aan eigenaren van minibusjes of camionetten zoals de Peugeot Partner, Citroën Berlingo, VW Caddy enzovoorts. Maar ook voor de VW-T5 en de Ford Tourneo Custom. Maar er zijn ook al vragen geweest voor bijvoorbeeld de Landrover Defender. Als je wilt weten wat er voor jou mogelijk is, neem dan even contact met ons op.

Heb je nog vragen of weet je genoeg?

Of maak een vrijblijvende afspraak voor een demonstratie