Modulair Camper Concept
De vrijheid van kamperen, het comfort van een camper


Modulair Camper Concept

Getuigenissen van tevreden camper-in-a-box fans

Ann, vertelt wat zij vindt van het camper-in-a-box-concept:

Eigenlijk had ik eerst mijn twijfels over dit concept. Een kleine bestelwagen ombouwen tot camper? Dat kan nooit ruim genoeg zijn! Hoe kan dat nu comfortabel zijn? Daarnaast leek het een duur concept, maar dat bleek goed mee te vallen.

De camper-in-a-box geeft ons nu de vrijheid van kamperen, maar met meer comfort. Geen natte tent meer en een goed bed om maar iets te noemen.

Ondertussen hebben wij onze camper-in-a-box nu een jaar. We gebruiken hem heel vaak en zijn er nog steeds heel content mee.

Lees hier het hele verhaal van Ann.

Ben jij klaar voor een camper-in-a-box?

Makkelijk, vrijheid!

Peter, Utrecht.

Ik was niet direct overtuigd want ik was bang dat we te weinig ruimte zouden hebben. Dat viel gelukkig goed mee. Na een paar keer weet je precies wat je waar moet opbergen. Zelfs een vouwfiets past er nu bij.
De Camper-in-a-box geeft me een vrij gevoel. Als ik weg wil, bouw ik de box achterin en vertrek. Een paar uurtjes later zitten we rustig in de Ardennen aan de Semois. Heerlijk!

Arne, Brussel.

Geld voor een camper had ik niet. En waar moet je dat ding stallen als de wagen niet in gebruik is? De camper-in-a-box is voor mij een goeie oplossing. Wel een soort van camper, geen stalling en andere kosten. De aanschafprijs lijkt misschien hoog, maar dat heb ik zo terugverdiend omdat ik niet meer op hotel hoef.

Degelijk en eenvoudig

Alexander, Breda.

Toen ik het concept zag was ik gelijk verkocht. Al was het wel even wennen als je een grote tent gewoon bent.
Maar het gemak van veel ruimte weegt niet op tegen gemak dat we nu hebben. We pakken ons boeltje op en zijn binnen 10 minuten vertrokken.

We gebruiken onze Peugeot Partner nu om de paar weken als camper. We hebben de box al in Noorwegen en Zweden gebruikt. Super! Vind je een mooi plekje, dan stop je en je camper is klaar voor gebruik!

Ben jij klaar voor een camper-in-a-box?

Of ga door naar veel gestelde vragen.