Over ons

De CAMPER-IN-A-BOX is ontstaan uit de behoefte om op avontuur te gaan in omstandigheden waarin een tent geen ideale oplossing is. Meer comfort en flexibiliteit waren de twee belangrijkste uitgangspunten.

Ons gezin heeft een lang historie van kamperen. Lekker slapen en leven in de natuur, weg van de grote stad. Weg van het geluid, de drukte, de luchtverontreiniging.
Maar je wordt ouder, de kinderen gaan niet meer zo vaak mee en je wilt eigenlijk wel wat meer comfort

Enkele jaren geleden dachten mijn vrouw en ik, dat een paar matrasjes achter in onze Citroën Berlingo voldoende waren om onze auto als een soort camper te gebruiken.
We hebben proefondervindelijk vastgesteld dat dit echt niet waar is.

Dus gingen we op onderzoek naar andere oplossingen en kwamen al snel op een camper of mobilhome.
Maar ja. Deze hebben ook een aantal nadelen. Stalling, kosten, rijcomfort om er een paar te noemen.

Maar we zagen ook mensen die hun auto ombouwden tot een soort minicamper. Er waren zelfs een paar aanbieders van kant-en-klare oplossingen voor onze Berlingo.
Alleen vonden we niets wat aan onze eisen en wensen voldeed...

Een vriend bood ons aan zo'n camper-box te bouwen. Als timmerman heeft hij een schat van ervaring in de bouw en het opknappen van meubels. Dit heeft hij gebruikt bij de bouw van onze allereerste camper-in-a-box.

Overal waar wij met onze 'minicamper' kwamen werd ons gevraagd waar men deze box kon kopen. In 2016 besloten we de camper-in-a-box commercieel op de markt te brengen. En met succes. Er rijden ondertussen al flink wat tevreden camper-in-a-box-eigenaren rond.

Vandaag wordt de camper-in-a-box geleverd aan klanten in Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland.

De camper-in-a-box wordt handgemaakt door vaklieden in ons eigen atelier. De matrassen worden professioneel gemaakt en gestoffeerd in Duitsland.